Nieuwe naam voor Theaters Tilburg: Schouwburg Concertzaal Tilburg

Theaters Tilburg gaat per heden verder onder een nieuwe naam: Schouwburg Concertzaal Tilburg. Of nou ja, we zeggen nieuwe naam… helemaal nieuw is de naam niet. Eigenlijk gaan we terug naar de oude, vertrouwde benaming, die veel van onze gasten nog altijd gebruikten. Daarbij zitten we aan de Schouwburgring, de naburige parkeergarage is vernoemd naar de schouwburg, dus het voelde als een logische stap. En ook belangrijk: de concertzaal bleef in de benaming Theaters Tilburg onderbelicht. Het is daarom ook een cadeautje aan deze kleurrijke zaal, die in december 25 jaar bestaat, om weer expliciet genoemd te worden.

We steken onszelf in een nieuw, opgefrist jasje

Naast de naamswijziging, steken we ons vanaf het nieuwe seizoen ook - letterlijk en figuurlijk - in een nieuw jasje. Met onze toekomstplannen en belangrijke waarden in het achterhoofd, is in samenwerking met The Cre8ion.Lab een nieuwe huisstijl ontwikkeld:  dynamisch, herkenbaar en een tikkeltje eigenwijs. 

De komende maanden worden de nieuwe naam en visuele identiteit geleidelijk uitgerold. Dat is enerzijds uit duurzaamheidsoogpunt - we willen bijvoorbeeld drukwerk als briefpapier pas vervangen als het huidige op is. Anderzijds staat kwaliteit bij ons voorop: we nemen graag de tijd om het goed te doen, en nemen die tijd dus ook. En misschien overbodig te melden, maar dit gaat natuurlijk niet ten koste van onze bereikbaarheid en gastvrijheid!

Een feestelijk nieuw jasje voor Schouwburg Concertzaal Tilburg
Door Omroep Tilburg - CulTuur