#🧡rtforUkraine: de culturele sector in actie

Het culturele veld is, zoals iedereen, diep geschokt door de ontwikkelingen in Oekraïne. We maken ons zorgen over de gevolgen van de grootscheepse vijandelijkheden voor de inwoners van het land. Om solidariteit te tonen en om medeleven en steun te betuigen, organiseert de culturele sector daarom van 4 t/m 6 maart verschillende activiteiten. 

Ook Schouwburg Concertzaal Tilburg staat hier volledig achter, en sluit natuurlijk aan. We sporen ten eerste al onze medewerkers en gasten aan een (financieel) steentje bij te dragen, en te doneren aan Giro555. Dat kan eenvoudig door deze QR-code te gebruiken (opent in een nieuw venster), of via de website van Giro555. Om dit extra zichtbaar te maken én deze boodschap extra kracht bij te zetten, kleuren onze gebouwen aankomend weekend in het blauw-geel van Oekraïne. 

Donatie Schouwburg Concertzaal Tilburg

Ook wij als organisatie dragen graag ons steentje bij. We doneren daarom alle tickettoeslagen (zoals de € 3 servicetoeslag per ticket) van het concert van Behzod Abduraimov en de voorstelling Hier zijn we koningen aan Giro 555.