We zijn er weer! Met een gloednieuw zomerprogramma...

foto: Jules van Iperen

Nadat we 3 maanden gesloten zijn geweest gaan we weer open! Anders dan je van ons gewend bent, maar deze tijden vragen om ‘anders’. In de maand juli gaan we een aantal leuke evenementen voor je organiseren. Kleinschalig. Zowel buiten als binnen, waar je met een beperkt aantal mensen unieke voorstellingen kan meemaken. Denk aan kleine concertjes, cabaret en iedere zondag jeugdvoorstellingen. 

Aanpassingen
Natuurlijk gaan we je ontvangen met de nodige aanpassingen, want we houden ons aan alle maatregelen, richtlijnen en protocollen om de veiligheid te waarborgen. Zo gaan we vanaf 1 juli maximaal 100 bezoekers in de schouwburg of concertzaal toelaten, waardoor er meer dan voldoende afstand tussen de gasten gewaarborgd is. In de studio verwelkomen we maximaal 45 bezoekers. Reserveren is dan ook noodzakelijk!

Komende week gaan we de eerste namen bekend maken. Op de website, in de nieuwsbrief en via social media. We staan te popelen je te mogen ontvangen! Intussen kun je wel alvast reserveren voor ons restaurant Lucebert dat vanaf 3 juni weer open is gegaan.

Ik zie je... in de zomer!