Anne Wil Blankers, Hans Croiset e.a.

Het oog van de storm

20:15 - 21:45 / Schouwburg

Let op! Vanwege de op 26 november aangekondigde coronamaatregelen kan deze voorstelling niet doorgaan zoals gepland. We informeren hier tickethouders vanaf maandag 29 november persoonlijk over.

Na het bejubelde stuk De Vader en de komische voorstelling De Waarheid kunnen we opnieuw genieten van een toneelstuk van het Parijse wonderkind Florian Zeller, één van de meest gespeelde en bejubelde toneelauteurs van dit moment.

In Het oog van de storm volgen we André en Madeleine, die al meer dan vijftig jaar gelukkig getrouwd zijn. Hij was ooit een succesvol schrijver, maar de laatste tijd is hij vergeetachtig en verward. Zij een toegewijde en sterke vrouw die altijd zijn steun en toeverlaat is geweest. Dit weekend zijn hun dochters, Anne en Elise, naar het ouderlijk huis gekomen om op verzoek van de uitgever André’s papieren te sorteren. Na een stormachtige nacht gebeuren er vreemde dingen. Alles wijst erop dat er een groot gemis te betreuren is. Maar wie is er overleden?

  • regie Agaath Witteman spel  Hans Croiset, Anne Wil Blankers, Johanna ter Steege, Marguerite de Brauw, Zouhair Mtazi & Bo Bojoh tekst Florian Zeller vertaling Laurens Spoor

Deze voorstelling heeft geen pauze.