T*Agency x The Conversation

The Conversation 4.0

19:30 - 21:15 / Studio

THE CONVERSATION is een platform en evenement, opgericht om mentale gezondheid voor en door jongeren bespreekbaar te maken. Door middel van verschillende disciplines krijgen jongeren de kans om hun verhaal te delen.

Deze avond brengt een avondvullend programma om vragen te stellen, verhalen te vertellen, te luisteren naar de kwetsbaarheid, maar vooral om op een rebelse manier het taboe te doorbreken. 

Vijf jongeren krijgen het podium om hun verhalen te vertellen. Op een bijzonder manier; dans, muziek, animatie, ervaringsverhalen en spoken word, alles komt langs! Na afloop van de verhalen heeft het publiek op twee manieren de kans om het gesprek aan te gaan met de sprekers, het team en met elkaar.

Founder Janneke Swanenberg (1994) probeerde de studie ervaringsdeskundige, maar kwam erachter dat ze beter tot haar recht kwam buiten kaders dan er binnen. Ze werd o.a. genomineerd voor De Jonge 100 (Lenovo’s lijst met 100 jonge, bijzondere mensen die verschil willen én kunnen maken) in de categorie visionairs en voor de Viva 400 (400 meest inspirerende vrouwen van dat jaar). In 2018 begon ze met THE CONVERSATION en ondertussen heeft ze een team om zich heen verzameld van helden die jongeren de kans bieden om een echt gesprek aan te gaan. Zelf deelt ze haar ervaringsverhaal en presenteert ze (voor het eerst) deze bijzonder avond.

Are you brave enough to start the conversation about what really matters?

  • T*Agency is de jongeren community van Schouwburg Concertzaal Tilburg. Voor meer informatie kijk hier.

Deze voorstelling heeft een pauze.