Bas de Brouwer

Boys Won't Be Boys

Rikkert van Huisstede e.v.a.

20:30 / Studio / Special

We verschillen, nou en? Niemand past precies in het hokje man, en precies dat willen wij vieren. Door al die verschillende verhalen met elkaar te delen doorbreken we vooroordelen en stereotypen en komen we dichter bij elkaar. Boys won't be boys is een vrolijke aanklacht en ode aan het begrip man. De met killerheels gewapende initiatiefnemer Rikkert van Huisstede presenteert een kleurrijke parade van spelers die vertellen, zingen, rappen, grappen, dansen, kortom: we trekken deze avond alles uit de kast. En hokjes? Die zijn er om je in om te kleden tot wie je echt bent.

Boys won't be boys geeft persoonlijke en eerlijke verhalen over mannelijkheid een podium, en is een wervelende vrijplaats voor een diverse groep spelers met talent om mens te zijn.

Of deze voorstelling een pauze heeft is nog onbekend.

Trouw
Briljant in al zijn eenvoud (...) Boys Won't Be Boys, het prachtconcept van Rikkert van Huisstede dat al vijf jaar door Nederland tourt. Lees recensie
Het Parool
Van Huisstede is een innemende performer, en durft zijn persoonlijke urgentie aan een breed maatschappelijke engagement te verknopen.
Boys Won't Be Boys 2023