Organisatie Jules van Iperen

Organisatie

Organisatie Jules van Iperen

Wij zijn Schouwburg Concertzaal Tilburg

Bij Schouwburg Concertzaal Tilburg komen verschillende mensen, perspectieven, gedachten en werelden samen. Dat kan, omdat we er iedere dag alles aan doen om deze plek een vrijplaats te laten zijn. Een plek voor het vrije woord, voor veranderende gedachtes, voor bevestiging of voor een ander perspectief. Een podium voor nieuwe verhalen, vergeten geschiedenis en het verhouden tot het hier en nu. Nu - nog sterker - voelen we de noodzaak je te verbinden met de rijkdom en kracht van kunst en cultuur. Je te doen ervaren dat de ontmoeting, cultuur en uitgaan altijd één zijn, net zoals wij één zijn met de stad, haar makers en jou.

We zijn een open, vrije en inspirerende plek waar je – voor én achter de schermen – ervaart hoe opbeurend, troostend en laverend theater en muziek zijn. Live. Hier ben je vrij.

Wij zijn Schouwburg Concertzaal Tilburg Jostijn Ligtvoet
Wij zijn Schouwburg Concertzaal Tilburg Jostijn Ligtvoet
Wij zijn Schouwburg Concertzaal Tilburg Jostijn Ligtvoet

Impactmakers

Als culturele brandhaard van de stad, podium van, voor en met Tilburg, inspirerend werkgever, ondersteuner van nieuwe en gevestigde makers, ondernemende samenwerkingspartner en huis voor verdieping en vermaak, hebben we impact op alles wat er om ons heen gebeurt. En op jou. En daar zijn we ontzettend trots op.

Vacatures

Zo divers als het publiek bij alle verschillende voorstellingen, zo divers zijn we ook als organisatie. Omdat we dat belangrijk vinden. Zowel Schouwburg Concertzaal Tilburg als bij Boove & Benee geloven we dat in een grote diversiteit de beste oplossingen worden gevonden en dat samenwerken inspirerend is. We omarmen de verschillen, maar vinden elkaar in een gemeenschappelijke passie voor de podiumkunsten en oprechte aandacht voor elkaar en onze bezoekers.

Doe je mee?

Bekijk de vacatures
Vacatures Jostijn Ligtvoet Jostijn Ligtvoet

Wat weerloos is (ode aan Schouwburg Concertzaal Tilburg)