A vida rosa A vida rosa

cabaret & comedy

do 31 okt 2024

Rosa da Silva

A vida rosa

Tickets

‘Straks ga ik genieten’. Maar wanneer is straks? En hoe weet je of je aan het genieten bent? A vida rosa is Rosa’s tweede solovoorstelling. In 2019 won ze de jury- en publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival en in 2021 ontving ze een nominatie voor de Annie M.G. Schmidtprijs. Tijd om weer te landen in het theater!

Na een tijd op een roze wolk te hebben geleefd, ís Rosa weer geland. Sinds de geboorte van haar dochter vraagt ze zich af of ze tot nu toe wel haar eigen weg heeft bewandeld. In A vida rosa maakt ze je deelgenoot van deze zoektocht. Is het allemaal wel zo rooskleurig? Natuurlijk passeren alle (goedbedoelde) adviezen van (niet) inspirerende mensen om haar heen de revue. En als het meezit, wordt er een nieuwe Rosa geboren.

Verwacht een persoonlijke en muzikale voorstelling, met een mix van mooie luisterliedjes, geschreven door tekstschrijver, acteur en Cameretten-winnaar Tim Teunissen en componist Sergio Escoda (bekend van Lady Charly, ook te zien bij ons in de Studio). Muziek waarin Rosa's liefde voor Americana en haar amor voor Bossanova duidelijk naar voren zullen komen. Je ziet Rosa op haar kwetsbaarst, maar ook op haar strijdlustigst. Gewapend met de beste stem in de kleinkunst.

  • tekst Tim Teunissen, Rosa da Silva & Peer Wittenbols regie Laurens Krispijn de Boer muziek Sergio Escoda piano Vera Marijt
     

Of deze voorstelling een pauze heeft is nog onbekend.

Haal je tickets

donderdag 31 oktober

20:30 studio € 21,50
Prijzen
normaal € 21,50
ambassadeurs € 19,35
Tickets

Rosa da Silva zingt prachtig, maar is ook niet vies van een stevige portie sentiment

Parool

Da Silva is een heldin in het gedetailleerd schetsen en imiteren van haar personages

Theaterkrant

Rosa da Silva beschikt over het vermogen om recht naar de traanbuizen toe te zingen

de Volkskrant

TRAILER Rosa da Silva - A vida rosa

Ook interessant voor jou