Best of 2 Best of 2

cabaret & comedy

wo 21 mei 2025

Tobi Kooiman

Best of 2

Tickets

Tobi Kooiman is cabaretier én wiskundige. Met zijn gevoel voor logica tackelt hij levensvraagstukken en alledaagse kwesties en neemt op de koop toe dat het publiek ongegeneerd door zijn verhalen heenlacht.

Bij cabaretfestival Cameretten won hij de publieksprijs, en zijn eerste avondvullende programma kreeg meteen vijf sterren van cabaret.nl, dat sprak van “een verfrissende wind” en “hits in overvloed”.

De titel van die debuutvoorstelling was Best Of, omdat alleen je eerste voorstelling sowieso de beste tot nu toe is. Nu komt Tobi met het vervolg: Best Of 2. Een nieuwe show vol beeldende verhalen, slimme redenaties en rake grappen, waarin hij probeert zijn imago op te krikken. Want, aldus Tobi: “De reactie die ik na Best Of het vaakst kreeg, kwam van bejaarde vrouwen: “Ik vond het heel herkenbaar. Mijn kleinzoon is ook autistisch.””

Of deze voorstelling een pauze heeft is nog onbekend.

Haal je tickets

woensdag 21 mei

20:30 studio € 19,50
Prijzen
normaal € 19,50
ambassadeurs € 17,55
Tickets

Wat een verfrissende wind laat Tobi Kooiman waaien (…) Hoewel je voor een ‘Best of’ een aantal ‘hits’ moet hebben gehad, zijn die er met deze eerste voorstelling nú al in overvloed

Cabaret.nl

De kwalificatie belofte inmiddels voorbij

Dagblad van het Noorden

Een persoonlijkheid met een geestige, eigenzinnige kijk op de wereld

De Volkskrant

Trailer Best Of 2

Ook interessant voor jou