De Musical De Musical

jeugd & familie

zo 19 jan 2025

De Kleine Zeemeermin (4+)

De Musical

Tickets

Vaar mee op swingende muziekgolven en duik diep in de prachtige onderwaterwereld van De Kleine Zeemeermin! Natascha Molly speelt de rol van Kleine Zeemeermin. Met prachtige decors, kostuums en natuurlijk een spat humor in het verhaal, is dit de meest spetterende sprookjesmusical voor de hele familie!

Diep, heel diep in de oceaan, tussen het prachtige koraal en de vriendelijke vissen, woont de Kleine Zeemeermin. Met haar golvende haren en schitterende stem is ze het lievelingetje van haar vader, Koning Triton. Bij een hevige storm redt het mooie zeeprinsesje een knappe mensenprins van een zinkend schip. Ze wordt op slag verliefd en ze wil niets liever dan bij hem zijn... Maar zij woont in de zee en hij op het land! Ze gaat op zoek naar iemand die kan helpen haar wens te vervullen. Van twee komische zeewezens krijgt ze hulp, maar alleen in ruil voor haar stem! En wat als blijkt dat haar stem het enige is wat de prins zich kan herinneren van de Kleine Zeemeermin… Zal het haar lukken de prins ooit weer te zien?

Al jaren zijn de sprookjesvoorstellingen van Van Hoorne Studios een groot succes bij kinderen én bij hun familie. Het kan niet anders dan dat ook De Kleine Zeemeermin De Musical een onvergetelijke ervaring wordt. Kleine gasten mogen mooi verkleed naar de Schouwburg komen. Als je je aanmeldt voor de sprookjesverkleedwedstrijd, maak je kans op een betoverende prijs. Na de voorstelling ontmoet je bovendien alle sprookjeshelden in onze foyer!

  • regie Bas Groenenberg spel Natascha Molly, Stijn Mac Gillavry, e.a.

Deze voorstelling heeft geen pauze.

Haal je tickets

zondag 19 januari

13:30 schouwburg € 26,50
Prijzen
1e rang
normaal € 26,50
ambassadeurs € 23,85
2e rang
normaal € 23,50
ambassadeurs € 21,15
Tickets

Ook interessant voor jou