De ontmoeting tussen alles of niets De ontmoeting tussen alles of niets

special

Stormkamer

De ontmoeting tussen alles of niets

Tickets

In De ontmoeting tussen Alles of Niets brengt theatermaker Hanna van Mourik Broekman de kloof tussen arm en rijk in beeld. In een cirkelvormige ruimte nodigt ze iedere avond een welvarend en een bestaansonzeker iemand uit om de ontmoeting aan te gaan. Twee mensen uit dezelfde stad. Zonder vluchtroute. Als een theatraal psychiater onderzoekt Hanna de verhoudingen tussen deze twee mensen, de vooroordelen, de schaamte en het vertrouwen. Schurend, eerlijk en open.

De Ontmoeting tussen Alles of Niets is een liefdevolle handreiking waar je als publiek bovenop zit. Je bent getuige van een minutieus georkestreerd als ook spontane ontmoeting. Via beeldende kunst en muziek valt de werkelijkheid samen met het theatrale. Als in een ritueel gaat Hanna op zoek naar de gedeelde verantwoordelijkheid en de pijn tussen de twee groepen in onze samenleving. Met bewegend decor en draaiende elementen laat ze je stilstaan in het krachtige midden tussen twee mensen waar naast totale stilte een razende orkaan plaatsvindt.

De ontmoeting is onderdeel van een cyclus waarin regisseur Hanna van Mourik Broekman met haar gezelschap Stormkamer onderzoekt hoe bestaanszekerheid leeft naast bestaansonzekerheid in onze samenleving.

  • Let op: De Podiumpas is niet te gebruiken bij deze voorstelling

Of deze voorstelling een pauze heeft is nog onbekend.

Haal je tickets

vrijdag 27 september

20:00 Wijkcentrum het Kruispunt € 18,50
Prijzen
normaal € 18,50
t/m 26 jaar (last minute) € 12,50
Tickets

zaterdag 28 september

14:30 Wijkcentrum het Kruispunt € 18,50
Prijzen
normaal € 18,50
t/m 26 jaar (last minute) € 12,50
Tickets

Ook interessant voor jou