Dust Awakened By Dawn Dust Awakened By Dawn

muziek

zo 06 okt 2024

Iris Hond

Dust Awakened By Dawn

Tickets

Na meerdere concerttournees en bewonderde uitvoeringen van Ludovico Einaudi's muziek, is Iris klaar om in 2024 haar nieuwe album Dust Awakened By Dawn en bijbehorende tournee te presenteren. Iris Hond in haar meest intrigerende vorm: puur, rauw, en ontwapenend. In Dust Awakened By Dawn gaat Iris op zoek naar de ware weerspiegeling van wie zij is, zonder opsmuk of masker. De uitkomst is een eerlijk, intiem en sympathiek geluid, dat het publiek raakt en uitdaagt naar zichzelf te kijken.

Iris: “Elke ochtend als ik wakker word, ga ik gelijk achter de vleugel zitten en stort ik mijn pure, ongefilterde emoties in mijn muziek. Deze melodieën, die ik altijd als te persoonlijk heb beschouwd om te delen, zijn een ware weerspiegeling van wie ik ben, zonder opsmuk of masker. Ik neem mijn publiek tijdens deze tour mee in mijn innerlijke wereld.”

Iris overstijgt de hokjes in de muziekwereld; ze heeft haar eigen unieke pad uitgestippeld. Omarmd door grootheden zoals de Italiaanse pianist en componist Ludovico Einaudi, ontvangt Iris ook applaus van degenen die vaak over het hoofd worden gezien, zoals dak- en thuislozen. Ze heeft het vermogen om diep te verbinden met mensen.

Iris treedt op in klassieke zalen als het Koninklijk Concertgebouw Amsterdam, maar voelt zich net zo thuis in popzalen en op festivalpodia. Voor haar is het delen van haar muziek niet beperkt tot conventionele ruimtes; ze is even toegewijd aan het brengen van livemuziek naar plaatsen waar de toegang beperkt is, zoals gevangenissen, ziekenhuizen en daklozenopvangcentra. Deze missie wordt ondersteund door de Iris Hond Foundation.

Of deze voorstelling een pauze heeft is nog onbekend.

Voorstellingsinformatie

Locatie concertzaal
Starttijd 15:30
Eindtijd onbekend
Pauze onbekend

Prijzen

1e rang
normaal € 29,50
ambassadeurs € 26,55
2e rang
normaal € 26,50
ambassadeurs € 23,85
3e rang
normaal € 22,00
ambassadeurs € 19,80
Tickets

Ook interessant voor jou