Frictie Frictie

cabaret & comedy

vr 17 jan 2025

Tim Hartog

Frictie

Tickets

Wie de Rotterdamse Comedy Club Haug weleens bezoekt, weet dat geen comedian in Nederland zijn publieksparticipatie zo in de vingers heeft als Tim Hartog. En door het verzorgen van de allereerste Rijnmondse Oudejaarsconference (2023) en zijn deelname aan De Slimste Mens, groeit zijn publiek alleen nog maar verder. De hoogste tijd om zijn vleugels uit te slaan, want Tim is er klaar voor!

Op het eerste gezicht is Tim een sympathieke knul, met deugdelijke normen en waarden. Maar deze beroepspiekeraar, opgegroeid in Rotterdam Zuid, is een wandelend vat vol tegenstrijdigheden. En juist die tegenstrijdigheden maken Tim een observerende komiek die speelt met aannames en vooroordelen.
 

Iedereen wil een zo leuk en comfortabel mogelijk leven leiden. Dit bereik je alleen niet door de gebaande paden te bewandelen. We moeten de confrontatie aangaan met onszelf én met de wereld om ons heen, want zonder frictie is verandering ver te zoeken. En dat leuke leven al helemaal.
 

Over Tim Hartog
Tim studeerde in 2010 af aan de Koningstheateracademie en stond in de finale van het Leids Cabaret Festival. Hij is een graag geziene gast in het Nederlandse comedycircuit en een veelgevraagd presentator. Op televisie was hij te zien bij The Comedy Factory en De Grote Improvisatieshow. Hij speelde op grote festivals zoals Paaspop en Lowlands. Met zijn ontwapende charme en een hoge dosis grappen weet hij ieder publiek in te pakken. 
 

  • regie Wilhelmer van Efferink

Of deze voorstelling een pauze heeft is nog onbekend.

Haal je tickets

vrijdag 17 januari

20:30 studio € 19,50
Prijzen
normaal € 19,50
ambassadeurs € 17,55
Tickets

Hartog zegt in zijn show: ‘Als je niks te melden hebt, zeg dan niks’, maar Hartog heeft zeker wat te melden.

Cabaret.nl

Tim is een echte stand-upper, gezien zijn interactie met het publiek en de hoge dosis grappen. Tegelijkertijd bevat zijn voorstelling ook een rode draad.

Leids Cabaret Festival - Juryrapport

Ook interessant voor jou