Glittermoe Glittermoe

cabaret & comedy

za 23 nov 2024

Gavin Reijnders

Glittermoe

Tickets

Gavin heeft jarenlang al zijn twijfels beglitterd, maar nu is hij Glittermoe!

Hij wil niet doen alsof yoga hem niet mega-boos maakt. Niet de hele tijd de perfecte, gezellige homo uithangen. En geen Instagramfoto’s maken op belangrijke protesten, waar hij liever niet heengaat. Tijdens Glittermoe neemt Gavin je mee in zijn identiteitscrisis. Welke prijs wil jij betalen om ergens bij te horen?

We willen allemaal ergens bij horen. Bij een generatie, een vriendengroep, een community of misschien wel een cult. Alleen blijkt dit tegenwoordig niet meer vanzelf te gaan. Je moet keuzes maken, maar hoe? Gavin wil alles niet langer mooier maken dan dat het is! Maar om ergens bij te horen, moet je soms toch naar die ene kutverjaardag en is het een kwestie van aanpassen. De wereld bestaat uit hokjes gevuld met mensen die de perfecte versie van zichzelf willen zijn, maar maakt dit hen ook echt gelukkig?

In 2019 belandt Gavin Reijnders met zijn ukulele in de finale van het Leids Cabaret Festival. De jury van het festival prijst hem voor het laten horen van een ander geluid binnen de cabaretcontext. Volgens de jury is hij ‘een jongen die graag woont in zijn liedjes. Zijn nummers zijn ijzersterk.’ Na de finalistentour gaat hij door en speelt hij op plekken als Amsterdam Fringe Festival en op Lowlands.

In 2022 wint Gavin het BNNVARA tv-programma Ik Ga Stuk!, waar Stefano Keizers (tegenwoordig Donny Ronny) op zoek gaat naar nieuw comedytalent. 
 

 

Of deze voorstelling een pauze heeft is nog onbekend.

Haal je tickets

zaterdag 23 november

20:30 studio € 19,50
Prijzen
normaal € 19,50
ambassadeurs € 17,55
Tickets

Gavin Reijnders is een meester in edgy anekdotes

Theaterkrant

Glittermoe is een vrolijke kennismaking met komisch talent Gavin Reijnders

de Volkskrant

Het cabaret van Gavin Reijnders is ontwapenend

Trouw

Ook interessant voor jou