Jams & Gems: On Tour Jams & Gems: On Tour
Language No Problem

NXT GEN

dans

do 06 feb 2025

The Ruggeds

Jams & Gems: On Tour

Tickets

The Ruggeds zijn terug! Na het overweldigende succes van GROOVE brengen de breakinglegends nu hun eigen festival naar het theater. Dit in de vorm van een gloednieuwe voorstelling: Jams & Gems: On Tour. Bereid je voor op een avond waar we beweging vieren: vol meeslepende muziek, sensationele dans en onverklaarbaar zeldzaam mooie kunst op het podium.

Deze parels van beweging ontdekten The Ruggeds op avonturen over de hele wereld. Van de block parties in New York, tot de Street Culture in Japan: als schatgravers waren ze bij de beste jams en verzamelden de gekste gems. The Ruggeds delen ze jaarlijks op het Jams & Gems Festival en brengen ze nu ook naar je toe!

Wat je kunt verwachten? Vanuit de theaterzaal word je meegenomen op een onvergetelijke reis over het festivalterrein. ‘Three is the Magic Number’, dus we zullen onderweg 3 stops maken: Meedeinen op de golven van muziek, poëtische teksten die zich in klanken omvormen tot harmonie en dans die resoneert tot aan de achterste rij.

Je bent niet alleen toeschouwer, maar ook deelnemer aan deze avond. Verwacht een sonische sensatie door diverse ritmes en laat je verrassen door de onverwachte, organische overgangen waar The Ruggeds om bekend staan. Kortom, een avond vol verrassingen en ontdekkingen. Haal je favoriete mensen uit hun dagelijkse routine en neem ze mee naar deze vernieuwende theaterervaring!

Over The Ruggeds
Overal kom je ze tegen. In videoclips met megasterren, op de grootste podia ter wereld, bij de Olympische Spelen, in de clubs en in het theater. The Ruggeds zijn meervoudig wereldkampioen Breaking, wonnen theaterprijzen en gingen viral met hun laatste voorstelling GROOVE. Ook met Jams & Gems: On Tour beloven ze theatermaken wederom opnieuw uit te vinden.

  • regie Jessy ‘FORTBEIGE’ Kemper & Roy Overdijk dans Virgil ‘Skychief’ Dey, Rico ‘Griimsen’ Coker & Jessy ‘FORTBEIGE’ Kemper

Of deze voorstelling een pauze heeft is nog onbekend.

Haal je tickets

donderdag 6 februari

language no problem
20:15 schouwburg € 30,50
Prijzen
1e rang
normaal € 30,50
ambassadeurs € 27,45
2e rang
normaal € 27,50
ambassadeurs € 24,75
3e rang
normaal € 23,00
ambassadeurs € 20,70
Tickets

Jams & Gems Festival 2023 AFTERMOVIE

Ook interessant voor jou