Noodzakelijk Kwaad Noodzakelijk Kwaad

cabaret & comedy

do 20 feb 2025

René van Meurs

Noodzakelijk Kwaad

Uitverkocht

Wat doe je als je eindelijk alles voor elkaar hebt? Daar ga je lekker van genieten, toch? Een duik nemen, koppie onder in je eigen geluk! Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Misschien loeren er kapers op de kust. En dan voelt het alsof je, koste wat kost, dat heerlijke leven moet beschermen.

René van Meurs zit op de piek van zijn geluk, het lijkt hem te komen aanwaaien. Maar vraag hem hoe het écht met ‘m gaat en je zult geen eenduidig antwoord krijgen. Wel een goed doordacht en hilarisch antwoord natuurlijk. In Noodzakelijk kwaad neemt René het leven weer eens goed onder de loep en doet hij eerlijk een boekje open. Over zijn vrijheid-blijheid, maar ook over de keerzijde van het altijd-vrolijke-oranje-mannetje.
 

Met zijn vorige voorstelling won René de Poelifinario, de prijs voor het beste cabaretprogramma. René is ‘eerlijk, liefdevol en grappig’, aldus de Volkskrant en ‘ontwapenend, ontroerend en oprecht’, volgens het Algemeen Dagblad. Benieuwd welke bijvoeglijke naamwoorden hij daar nog aan toe gaat voegen? Kom kijken.

Of deze voorstelling een pauze heeft is nog onbekend.

Haal je tickets

donderdag 20 februari

20:15 schouwburg € 28,50
Prijzen
1e rang Uitverkocht
normaal € 28,50
ambassadeurs € 25,65
2e rang Uitverkocht
normaal € 25,50
ambassadeurs € 22,95
3e rang Uitverkocht
normaal € 21,00
ambassadeurs € 18,90
Uitverkocht

Ook interessant voor jou