Resilience Resilience
Language No Problem

(bijna) alleen in Tilburg

dans

di 01 okt 2024

United Cowboys

Resilience

Tickets

United Cowboys heeft wat te vieren. Het gezelschap bestaat 30 jaar. Op uitnodiging van Schouwburg Concertzaal Tilburg en Theater de Nieuwe Vorst brengt het wereldberoemde Eindhovense, internationale collectief een avondvullend programma vol dans, muziek, beeld en performance in de grote zaal en in de ruimtes daaromheen.

Je leest: een te gekke manier om de Schouwburg voor én achter de schermen te ontdekken. United Cowboys laat geen (on)mogelijkheid onbenut om te doen waar ze senang mee zijn: performen op verrassende plekken. Dat doen ze met hun dansers en performers van het eerste uur en met een beperkt aantal gasten

Met Resilience toont United Cowboys intiem werk dat wordt gecombineerd met monumentale beelden. Ze laten je kijken vanaf een veilige stoel, maar dagen je ook uit om daaruit te komen om in je eigen tempo en volgorde te kijken. Of om te onderzoeken eigenlijk. Observe and Absorb.

Resilience staat voor de capaciteit om snel te herstellen van hindernissen en voor de mogelijkheid om terug te springen in een vorm – oftewel voor doorzettingsvermogen en veerkracht. Met Resilience viert United Cowboys de kunsten. De kracht, de schoonheid, de tragiek en het onvermijdelijke. United Cowboys zoals je ze kent, maar nog nooit eerder zag.

  • concept & regie Maarten van der Put & Pauline Roelants muziek Pauline Roelants sculpturen Wessel Verrijt  spel Hanne Schillemans, Jef Stevens, Florencia Martina, Eulalia Bergada Serra, Reinaldo Ribeiro, Conor Doherty, Evelyne Rossi, Andreia Rodrigues, Anna Nilsson, Blazej Jasinski, Alina Belyagina & Sarah Bostoen

Of deze voorstelling een pauze heeft is nog onbekend.

Haal je tickets

dinsdag 1 oktober

language no problem
20:15 schouwburg € 24,50
Prijzen
normaal € 24,50
ambassadeurs € 22,05
Tickets

'Resilience' van 30-jarig United Cowboys is machtig, rebels spektakel

Joost Goutziers

Ook interessant voor jou