Sara de Monchy Sara de Monchy

jeugd & familie

zo 24 nov 2024

Sara's Mysteries (7+)

Sara de Monchy

Tickets

Sara de Monchy komt naar het theater met haar populaire podcast! Samen met het publiek lost ze een nieuw mysterie op. De 11-jarige Sammy wil weten: wie is het 120-jaar oude vrouwtje uit het verlaten geboortedorp van zijn moeder? Is ze een heks zoals sommigen fluisteren? Of toch een bijzonder kruidenvrouwtje dat zieke mensen kan genezen en veel weet over oude tradities? En waarom is het dorp eigenlijk verlaten? Waarom verliet zijn moeder het dorp?

Samen met Sammy, zijn moeder en haar opnameapparatuur gaat Sara naar Marokko, naar dat spookdorp. Ze gaan tot op de bodem uitzoeken wie dit oude vrouwtje is, van wie niemand ook maar de naam weet. Zou ze nog leven? Weet ze nog dat ze Sammy’s moeder ooit beter heeft gemaakt? En zou ze iets kunnen vertellen over waarom iedereen het dorp heeft verlaten? Sammy hoopt dat hij antwoorden krijgt op zijn vragen en meer te weten zal komen over het vrouwtje, oude tradities en het verlaten dorp.

In Sara’s Mysteries – de Theatervoorstelling ga jij mee op roadtrip naar Marokko en help je Sara om Sammy’s mysterie te ontrafelen. Je beslist mee hoe het onderzoek gaat verlopen. Alle geluiden en muziek worden live op het podium gemaakt. Sara’s Mysteries is een interactieve live-show waarin de realiteit van Sammy’s zoektocht versmelt met de avontuurlijke verbeelding van een theatervoorstelling. Gebaseerd op het programma Sara’s Mysteries van NTR.

En… Neem vooral je eigen mysterie mee naar het theater! In de foyer is van alles te beleven en kan je met elkaar je eigen mysterie ontrafelen.

Deze voorstelling heeft geen pauze.

Haal je tickets

zondag 24 november

15:30 studio € 9,50
Prijzen
normaal € 9,50
ambassadeurs € 8,55
jeugd-abo: 1 kind & 1 volwassene € 0,00
jeugd-abo: 1 extra kind € 0,00
Tickets

‘Sara’s Mysteries is een ontroerende en onbevangen podcast over de kleine raadsels des levens’

de Volkskrant

Ook interessant voor jou