Sara de Monchy Sara de Monchy

jeugd & familie

zo 24 nov 2024

Sara's Mysteries (6+)

Sara de Monchy

Tickets

Sara de Monchy komt naar het theater met haar populaire podcast! Samen met het publiek lost ze een nieuw mysterie op.

De 11-jarige Sammy wil weten: wat is er aan de hand in het mysterieuze spookdorp waar zijn moeder vandaan komt? Zij groeide op in een klein dorp in de bergen, maar dat dorp is nu helemaal verlaten. Sommige familieleden fluisteren dat het daar spookt. Zij willen er nooit meer naar toe. Maar Sammy wil daar niets van weten: hij wil terug naar de geboorteplek van zijn moeder, en erachter komen wat er precies aan de hand is in dit vreemde dorp. Spookt het er echt? En waarom is iedereen daar vertrokken? Samen met Sammy, zijn moeder en haar opnameapparatuur gaat Sara naar Marokko, naar het spookdorp. Ze gaan tot op de bodem uitzoeken wat het grote geheim van dat kleine dorp op de top van de berg is.

In Sara’s Mysteries ga jij mee op roadtrip naar Marokko en help je Sara om Sammy’s mysterie te ontrafelen. Je beslist mee hoe het onderzoek gaat verlopen. Alle geluiden en muziek worden live op het podium gemaakt. Je krijgt een kijkje in de keuken van het maken van deze populaire podcast met 900.000 luisteraars! Sara’s Mysteries is een interactieve live-show waarin de realiteit van Sammy’s zoektocht versmelt met de avontuurlijke verbeelding van een theatervoorstelling. Gebaseerd op het programma Sara’s Mysteries van NTR.

En… Neem vooral je eigen mysterie mee naar het theater! In de foyer is van alles te beleven en kan je met elkaar je eigen mysterie ontrafelen.

  • concept & spel Sara de Monchy muziek & spel Haytham Safia

Deze voorstelling heeft geen pauze.

Haal je tickets

zondag 24 november

15:30 studio € 9,50
Prijzen
normaal € 9,50
ambassadeurs € 8,55
jeugd-abo: 1 kind & 1 volwassene € 0,00
jeugd-abo: 1 extra kind € 0,00
Tickets

‘Sara’s Mysteries is een ontroerende en onbevangen podcast over de kleine raadsels des levens’

de Volkskrant

Ook interessant voor jou