Sidekick Sidekick

cabaret & comedy

vr 13 dec 2024

Aron Elstak

Sidekick

Tickets

De domste figuren schreeuwen het hardst. De Trumps, Tates’ en Thierry’s spugen vol zelfvertrouwen hun gif de wereld in. En de mensen met nuance zijn vaak zo genuanceerd dat ze zich niet uitspreken, wachtend tot iemand ze de beurt geeft. Maar die beurt… die gaat nooit komen. Hoelang wil je je eigen sidekick blijven?

In Sidekick geeft Aron een stem aan de wingman, de plus-1, de pijnboompit naast de carpaccio, de cockblocker. Dat doet hij natuurlijk met innemende liedjes, keiharde grappen en scherpe imitaties. Maar welke sidekick staat hém bij als het hem niet in z’n eentje lukt? In een brandende wereld relativeert hij de grote dingen klein en de kleine dingen groot. Komt dat zien. En neem vooral je eigen sidekicks mee.
 

Over Aron Elstak
Aron schreef de afgelopen jaren meer dan 70 scènes en liedjes voor Spijkers met Koppen. Hij weet de actualiteit razendsnel, vanuit een originele en grappige invalshoek, om te zetten in tekst en muziek. Ook is hij de vaste zanger van het Spijkerlied, waarmee hij iedere uitzending actueel en muzikaal afsluit. Daarnaast is hij te zien in het Sinterklaasjournaal en als Frenkie in de dramaserie Oogappels.
 

  • regie Robin Elstak

Deze voorstelling heeft geen pauze.

Haal je tickets

vrijdag 13 december

20:30 studio € 21,50
Prijzen
normaal € 21,50
ambassadeurs € 19,35
Tickets

Ook interessant voor jou