The Best Is Yet to Come Willy van der Perre The Best Is Yet to Come Willy van der Perre

muziek

vr 18 apr 2025

Novastar

The Best Is Yet to Come

Tickets

De allergrootste hits in een nieuwe uitvoering!

Al jaren krijgt Joost de vraag van fans naar een carrière-overzicht met zijn grootste hits uit zijn rijke oeuvre. Het antwoord op die vraag was altijd even kort als duidelijk: nee. Achteruitkijken is immers geen optie in de wereld van Joost Zweegers. ‘Be great or be gone’ is de slogan die al vele jaren boven zijn piano hangt. De slagzin die ervoor zorgt dat Novastar ook nu nog relevanter dan ooit is én die ervoor zorgt dat deze songwriter parels blijft afleveren. Toch lukte het Mikey Rowe & Andrew Britton, het Engelse producersduo waarmee Joost al een tijd mee samenwerkt, hem overtuigden wel terug te blikken.

Maanden werd er gewerkt in studio’s in zowel België als het Verenigd Koninkrijk. Het album The Best Is Yet To Come moest een live-feel krijgen. Joost kon bijkans ook nog zijn kinderdroom in vervulling laten gaan: hij dook de befaamde ‘Studio 2’ van de Abbey Road Studios in, op exact dezelfde plaats waar zijn grote helden The Beatles hun grootste successen hebben opgenomen, om de kroon op deze recording sessions te zetten.

Samen met de release van The Best Is Yet To Come wil Joost ook datgene doen waar hij voor leeft: op een podium staan. Op vrijdag 18 april brengt hij zijn mooiste nummers in een nieuwe uitvoering naar de Concertzaal. Een herontdekking van het werk van Novastar en een must voor de fan!

Of deze voorstelling een pauze heeft is nog onbekend.

Voorstellingsinformatie

Locatie concertzaal
Starttijd 20:00
Eindtijd onbekend
Pauze onbekend

Prijzen

1e rang
normaal € 32,50
ambassadeurs € 29,25
2e rang
normaal € 29,50
ambassadeurs € 26,55
3e rang
normaal € 24,50
ambassadeurs € 22,05
Tickets

Novastar - Wrong (Re-imagined at Abbey Road)

Ook interessant voor jou