Vieren met z’n vijven Vieren met z’n vijven

muziek

vr 28 mrt 2025

Zoutmus

Vieren met z’n vijven

Tickets

Zoutmus heeft een voorstelling gemaakt over vieren. Met zijn vijven. Wat ze vieren? ALLES! Een droogkomische, absurdistische, muzikale rollercoaster aan onlogische sketches en knetterstrakke livemuziek: Randomtainment (Family Guy meets Bruno Mars meets Monty Python meets Red Hot Chilli Peppers).

Hallo! Met wie spreek ik? Met een theaterwebsite-lezer? Ben jij jarig? Nee? Maakt dat uit? Nee. OKÉ!

We gaan het tóch vieren in deze nieuwe, spectaculaire, ongrijpbare megavoorstelling van Zoutmus. Want in deze voorstelling gaan we alles vieren. Met z'n vijven. En dat is bahóórlijk veel. Ga maar eens even na. En stop meteen met nagaan, want dat is precies wat we willen dat jij niet doet. Wij gaan ook niks na. Wij vieren alleen. Met z’n vijven. Kun je je wenkbrauwen vieren? Ik heb een flauw vermoeden van wel. Belachelijk! Ezelboot en Hazelnoot zijn twee woorden die belachelijk goed bij elkaar passen. Laten we dat ook vieren nu we toch bezig zijn. Kipsaté. Hoppa. Potjes. Marmer. Schijnwerpers. Allemaal vierbaar en dus ontkomen ze niet aan ons gevierte.

HALLO! BEN JE DAAR NOG? Nee? Maakt dat uit? Nee! We vieren het!

We hopen dat jij nu belachelijk veel zin hebt gekregen om naar deze voorstelling te komen en later, op een belachelijk tijdstip, besluit om ook echt naar deze voorstelling te gaan.

Liefs, Katinka.

  • spel Colin Linnekamp, Houk van Warmerdam, Mees van Warmerdam, Thijs Felperlaan & Jules Timmers

Of deze voorstelling een pauze heeft is nog onbekend.

Voorstellingsinformatie

Locatie studio
Starttijd 20:30
Eindtijd onbekend
Pauze onbekend

Prijzen

normaal € 22,50
ambassadeurs € 20,25
Tickets

Hun absurdistische muziektheater is grotesk, fantasierijk en superenergiek

de Volkskrant

Ook interessant voor jou