De Dansers Moon Saris De Dansers Moon Saris
Language No Problem

jeugd & familie

zo 09 mrt 2025

Binnenbeest (6+)

De Dansers

Tickets

De aanstekelijke familievoorstelling Binnenbeest staat met een gloednieuwe cast terug op de planken voor een nieuwe generatie kinderen, ‘serieuze’ volwassenen en alle binnenbeesten.

Soms verander ik in een zorgeloze pony, die door de wei huppelt, even helemaal niet meer mezelf. Andere keren word ik een ondeugende aap en hang ik in de gordijnen. Heel af en toe zie ik dat ook bij andere mensen om me heen. Herken je dat? Een brommende beer, een deftige pinguïn of juist een vrolijk, speels hondje? Maar bij de meeste grote mensen wordt hun binnenbeest weggestopt, tam gemaakt en opgesloten. Dat is toch zielig? Red het Binnenbeest!

In deze voorstelling zijn vijf grote mensen op wetenschappelijke wijze druk in de weer, maar het lukt ze steeds minder goed om hun instincten te onderdrukken. Machinale bewegingen veranderen in dierlijke sprongen en acrobatische dans, plechtige muziek barst los in swingende flamenco en de glazen vliegen door de lucht. De spelers breken met de regels en keren alle hokjes op z’n kop. Want dat wat van binnen zit, kan niet anders dan naar buiten ontsnappen.
 

  • concept Guy Corneille & Josephine van Rheenen choreografie Josephine van Rheenen

Deze voorstelling heeft geen pauze.

Haal je tickets

zondag 9 maart

language no problem
15:30 studio € 9,50
Prijzen
normaal € 9,50
ambassadeurs € 8,55
jeugd-abo: 1 kind & 1 volwassene € 0,00
jeugd-abo: 1 extra kind € 0,00
Tickets

Het is een voorstelling met veel humor. De transformaties die de dansers doormaken van efficiënte volwassenen naar wilde beesten zijn (mede) daardoor een plezier om naar te kijken

Theaterkrant

Ook interessant voor jou