De Grote Haay De Grote Haay

jeugd & familie

zo 09 feb 2025

Blok & Doos (3+)

De Grote Haay

Tickets

In de blokkendoos is alles duidelijk. Vierkant is vierkant, geel is geel, alles is gerangschikt en iedereen heeft een eigen plek. Fijn. Maar dan komt er een eigenzinnig blok in de doos terecht. Alle andere blokken zijn van slag. Want dit blok kan van vorm veranderen, meerdere kleuren aannemen en zelfs lichtgevend zweven!

Het nieuwe blok zet de boel letterlijk op z’n kop. Het laat de andere blokken zien dat er de mooiste nieuwe dingen kunnen ontstaan.

Blok & Doos is een poëtische, ‘woordeloze’, beeldende voorstelling van de makers én spelers van Poppetje van Papier. Gemaakt voor de allerkleinsten, maar geschikt voor iedereen die ooit met blokken heeft gespeeld.

De Grote Haay maakt beeldende, verrassende voorstellingen voor de hele familie. Regisseur Mark Haayema maakte onder andere de voorstellingen Oma mag ik mijn pop terug?, Meneertje Meer, 1234 Poppetje van Papier, Johannes de Parkiet en Meester Kikker. Als acteur en regisseur werkte hij bij Rotheater, Tg Winterberg, Percossa, het Residentie Orkest, PHION, Philzuid en Stage Entertainment. Ook schrijft hij scenario’s voor Woezel & Pip, Pipo de Clown en liedjes voor Kinderen voor Kinderen.
 

  • regie Mark Haayema spel Aniek Stokkers, Dennis de Groot & Christiaan Koetsier muziek Jan Paul de Bondt

Deze voorstelling heeft geen pauze.

Haal je tickets

zondag 9 februari

15:30 studio € 9,50
Prijzen
normaal € 9,50
ambassadeurs € 8,55
jeugd-abo: 1 kind & 1 volwassene € 0,00
jeugd-abo: 1 extra kind € 0,00
Tickets

Teaser | Blok & Doos (2+) - De Grote Haay

Ook interessant voor jou