Het Laagland Tetsuro Miyazaki Het Laagland Tetsuro Miyazaki

jeugd & familie

zo 17 nov 2024

Ruimtereis (4+)

Het Laagland

Tickets

Bedtijd. Tandenpoetsen, verhaaltje lezen, een laatste kus. En dan… Gaat het licht uit. Welke avonturen wachten op je in de dromen van vannacht? In Ruimtereis laten twee astronautjes in spé hun fantasie sneller reizen dan het licht. De slaapkamer ontpopt zich tot een spectaculair lanceringsplatform. De ruimtereizigers maken zich klaar voor de lift-off. De één vol hoop, de ander met knikkende knieën. Mag het licht aanblijven? Kan dat in de ruimte? Hoe hoog kun je eigenlijk het heelal in? En wat als het fout gaat? Drie, twee, één… Daar gaan ze!

“Aanstekelijke voorstelling,” stond in de vier-sterrenrecensie van de Volkskrant; “Mooie tekst van Sanne Schuhmacher,” typeerde Theaterkrant. Ruimtereis is een bejubelde voorstelling, een verbluffende ‘houtje-touwtje kleuter-sciencefiction’ voor iedereen die nog weet - óf juist vergeten is - hoeveel durf er nodig is om in slaap te vallen.

Joris Erwich en Sharifa Smith spelen en zingen met live gemaakte geluidseffecten deze ode aan verbeeldingskracht en moed in een voorstelling die niemand onberoerd laat.

  • concept & regie Lennart Monaster tekst Sanne Schuhmacher spel Joris Erwich & Sharifa Smith
     

Deze voorstelling heeft geen pauze.

Haal je tickets

zondag 17 november

15:30 studio € 9,50
Prijzen
normaal € 9,50
ambassadeurs € 8,55
jeugd-abo: 1 kind & 1 volwassene € 0,00
jeugd-abo: 1 extra kind € 0,00
Tickets

Ook interessant voor jou