Hulde! Hulde!

toneel

wo 12 feb 2025

Peer Wittenbols

Hulde!

Tickets

Geesje en Adam vieren hun zeventigjarig huwelijk - Hoera! Hoera! - en als ze het feestzaaltje binnen lopen, lijkt het alsof ze in een tijdmachine stappen. Gezichten van vroeger roepen vergeten herinneringen op en al gauw dwalen we met hen door een caleidoscopisch labyrint van belangrijke en onbelangrijke gebeurtenissen uit hun bewogen leven. De eerste bange kus, onhandige seks, de roze wolk, kraamtranen, overspel, autoloze zondag, flower power, Ban-De-Bom, goedmaakseks, pubers, het lege-nest-syndroom, nieuwe heup, stiekeme Alzheimer...

Als in een koortsdroom komen hoogte- en dieptepunten nog één keer langs en roepen ze bij Geesje en Adam de vraag op of hun relatie hun wel het geluk heeft gebracht waar ze als jonge mensen zo naar hunkerden. Of was een andere keuze, toen, beter geweest?

Hulde! wordt een tour de force, waarin de theaterkanonnen Carine Crutzen en Bert Luppes meerdere rollen spelen. De tekst van deze dollemans-trip down memory lane is van Peer Wittenbols, die recentelijk de prestigieuze Charlotte Köhler Prijs 2023 ontving voor zijn theateroeuvre. De regie is van alleskunner Titus Tiel Groenestege.

  • tekst Peer Wittenbols regie Titus Tiel Groenestege spel Carine Crutzen & Bert Luppes

Of deze voorstelling een pauze heeft is nog onbekend.

Randprogramma
Inleiding om 19:15 uur.

Haal je tickets

woensdag 12 februari

met inleiding
20:15 schouwburg € 29,50
Prijzen
1e rang
normaal € 29,50
ambassadeurs € 26,55
2e rang
normaal € 23,50
ambassadeurs € 21,15
3e rang
normaal € 20,50
ambassadeurs € 18,45
Tickets

Hulde! - Teaser

Ook interessant voor jou