Keti Koti 2024 Keti Koti 2024

muziek

zo 30 jun 2024

Keti Koti

Keti Koti 2024

Gratis feest, reserveren niet nodig

Samen herdenken en vrijheid vieren: dat is wat Keti Koti is. Samen met Stichting 2Gether staan we stil bij de afschaffing van de slavernij en vieren we het leven. Op 1 juli 1863 werd de slavernij bij wet afgeschaft in de toenmalige Nederlandse koloniën Suriname en de Nederlandse Antillen. Door heel Nederland worden ieder jaar op verschillende podia verhalen van (jonge) makers verteld die reflecteren op die geschiedenis en de weerslag daarvan in onze samenleving van vandaag.

In de Studio zijn gratis toegankelijke activiteiten te bezoeken, waaronder de markt met smakelijke lekkernijen uit de Afro-Surinaamse keuken en een optreden van onder andere Ronald Snijders Band. In de Schouwburg staat er een voorstelling van We Are The Move

Timetable
13:00 - 20:00 uur - 
Keti Koti Markt
13:00– 20:00 uur - Tentoonstelling
14:00 - 15:00 uur - Ronald Snijders Band
16:00 - 17:15 uur - Voorstelling Haar Haar (in de Schouwburg). Voor deze voorstelling kan je hier tickets bestellen.
17:30 - 18:30 uur - The Friends (band)
18:30 - 20:00 uur - Afterparty met DJ Lady Melona

In de Schouwburg kan je de voorstelling Haar Haar bezoeken. De voorstelling vertelt het ontroerende verhaal van Marley, een jonge vrouw die geconfronteerd wordt met een innerlijke strijd rondom haar haarstructuur en identiteit. Bovendien valt het verhaal van Marley subtiel samen met de historische strijd van de zwarte gemeenschap en haar veerkracht om zichzelf lief te hebben in een wereld die haar vaak anders behandelt.

Kom je ons bezoeken?
De Studio is goed bereikbaar per fiets, auto en openbaar vervoer. Er zijn diverse werkzaamheden aan de Cityring. Houd daarom rekening met extra drukte in de stad en extra reistijd. De parkeergarages in de binnenstad blijven allemaal bereikbaar. Soms wijzigt de aanrijroute. Houd er rekening mee dat onze foyers volledig cashloos zijn. Je kan alleen met je bankpas of mobiele telefoon betalen.

Groepsticket info
Wij moedigen je aan om samen de voorstelling te bezoeken. Daarom bieden wij een korting aan voor groepen vanaf 4 personen.
Regulier: €22,50 per ticket
Groepsticket: €15,00 per ticket (vanaf 4 personen te bestellen)

Of deze voorstelling een pauze heeft is nog onbekend.

Voorstellingsinformatie

Locatie studio
Starttijd 12:30
Eindtijd 20:00
Pauze onbekend

Prijzen

normaal € 0,00
Gratis feest, reserveren niet nodig

Ook interessant voor jou