Kintsugi Kintsugi

(bijna) alleen in Tilburg

circus & variété

do 24 apr 2025

Machine de Cirque

Kintsugi

Tickets

Kintsugi is de kunst van het sublimeren van imperfecties. Op uiterst precieze wijze worden scherven met goudkleurige lijm weer tot kommetjes gemaakt. Het kost tijd en opperste concentratie om van dat wat wankelt, weer iets compleets te maken…

In een bushokje, weg van deze wereld en in een andere tijd, wachten acht vreemden tot ze ergens naartoe worden gebracht. Ze weten niet wanneer ze vertrekken. Evenmin is de bestemming helder. Waar komen ze vandaan? Waar kennen ze elkaar van? Zijn ze op de één of andere manier met elkaar verbonden? Hun verhalen blijken verweven. Ze delen het verlangen om ergens anders te zijn. Om op reis te gaan naar vreemde bestemmingen. En op hun reis naar het onbekende, volgen ze slechts één regel: slechts één stuks bagage.

Binnen de grenzeloze ruimte van het theater, ontvouwt zich een ballet van menselijke genegenheden. Een aanraking, aai of zwaai. Droom je? Of ben je wakker? De reizigers verdwijnen in de mist.

Kintsugi, van het Canadese Machine de Cirque, is een met uiterste precieze gemaakte droom. Een duizelingwekkend, acrobatisch en visueel hoogstandje. Een inspirerende duik in het leven. Hier. Nu. En vol schoonheid. En tijdens een korte, Nederlandse tournee, uiteraard te zien in Tilburg.

Of deze voorstelling een pauze heeft is nog onbekend.

Haal je tickets

donderdag 24 april

20:15 schouwburg € 34,50
Prijzen
1e rang
normaal € 34,50
ambassadeurs € 31,05
2e rang
normaal € 27,50
ambassadeurs € 24,75
3e rang
normaal € 24,00
ambassadeurs € 21,60
Tickets

KINTSUGI - Bande-annonce | Teaser

Kintsugi - Teaser documentaire

Ook interessant voor jou