TG.AAA TG.AAA

jeugd & familie

zo 19 jan 2025

Spoedcursus Mens (8+)

TG.AAA

Tickets

De wereld staat op zijn kop: de aarde warmt op, dieren sterven uit en de mens, de mens, de mens... begrijpt zichzelf en vaak de ander niet meer, zo lijkt het. ‘Instituut Dier’ heeft na vele vergaderingen geconcludeerd: 'Als de mens niet naar het dier wil bewegen, dan beweegt het dier wel naar de mens.'

De mens moet eraan herinnerd worden dat ze de wereld niet ‘hebben’, niet het slimst zijn en niet zomaar alles kunnen nemen zonder iets terug te geven. Daarom is de organisatie 'Spoedcursus Mens’ opgericht. Er worden 6 dieren geselecteerd om te transformeren tot mens. In korte tijd leren zij hoe mensen zich bewegen, gedragen en praten, om zo te infiltreren en de dieren en de natuur een stem te geven. Gedurende de cursus worden de dieren geconfronteerd met hun eigen vooroordelen en aannames over de mensheid, wat leidt tot verwarring, frustratie en vragen over hun deelname. Maar de tijd dringt: er staat een natuurramp voor de deur, ze moeten door!
 

Spoedcursus Mens is een droogkomische voorstelling voor iedereen vanaf 8 jaar, waarin dieren per ongeluk laten zien hoe absurd mensen soms kunnen zijn.
 

  • concept & spel Anna Nijenhuis, Anne Fé de Boer en Anna Keuning regie Linda Zijl

Of deze voorstelling een pauze heeft is nog onbekend.

Haal je tickets

zondag 19 januari

15:30 studio € 9,50
Prijzen
normaal € 9,50
ambassadeurs € 8,55
jeugd-abo: 1 kind & 1 volwassene € 0,00
jeugd-abo: 1 extra kind € 0,00
Tickets

Ook interessant voor jou