Theater Speelman Koen Broos Theater Speelman Koen Broos
Language No Problem

jeugd & familie

za 04 jan 2025

Mr. Broos (3+)

Theater Speelman

Tickets

In Mr. Broos brengen 2 poppenspelers op een magische manier… een ballon tot leven. Je leest het goed! Een ballon! Maar het is niet zomaar een ballon! Het is Mr. Broos! Hij is kleurrijk, strak gespannen, mooi glimmend, maar ook zo… Broos. Eén verkeerde beweging en heel zijn bestaan spat met één grote knal uit elkaar.

In een harde, abstracte wereld, boordevol vlijmscherpe kanten en stekelige doornen groeit Mr. Broos op, en volgen we hem op zijn levenspad. Een pad vol gevaren en uitdagingen, waarop het hart en het hoofd niet altijd dezelfde richting worden uitgeblazen. Maar dan gebeurt er iets. Iets totaal onverwachts. Iets zo mooi, maar ook zo vreselijk gevaarlijk!

In deze poëtische figuren-muziektheatervoorstelling vertelt Speelman een magisch, humoristisch verhaal over kwetsbaarheid, in al zijn vormen en kleuren. Met verfijnde ballonnencreaties, live muziek en sterk poppenspel is Mr. Broos een verhaal over opgroeien, omgaan met de wereld om je heen, en je hart volgen, ook al is dat soms levensgevaarlijk.

  • concept & regie Stan Reekmans spel Jean-Michel Distexhe & Monica Varela Couto muziek Sander Claes of Stan Reekmans

Deze voorstelling heeft geen pauze.

Haal je tickets

zaterdag 4 januari

language no problem
13:30 studio € 9,50
Prijzen
normaal € 9,50
ambassadeurs € 8,55
Tickets language no problem
16:00 studio € 9,50
Prijzen
normaal € 9,50
ambassadeurs € 8,55
Tickets

Mr Broos - Trailer

Broos "Achter de schermen"

Ook interessant voor jou