Theatertour Jeremy Ziessen Theatertour Jeremy Ziessen

muziek

do 13 mrt 2025

Douwe Bob

Theatertour

Tickets

Rusten is niks voor deze wandelende collectie tegenstellingen. Daarvoor is Douwe Bob te veel lefgozer, cocktailshaker, womanizer, bohemien, romanticus, melancholicus, feestbeest, vader, dichter, zanger, rock-’n-roller, charmeur, gitarist, nachtbraker, schipper, pokeraar, stijlicoon, pianist, stadsjongen en natuurmens…

Na het rootsy Americana-album Born To Win Born To Lose (2021) verscheen op Valentijnsdag 2024 het zesde album, een echte popplaat: Where Did All The Cool Kids Go? Met daarop de hits This World Is Our Home en Nothing To Lose. Het album, geschreven met Stijn Van Dalen en producer Gordon Groothedde, gaat over liefde in de breedste zin van het woord. Over je thuis voelen op deze aarde, gelukkig zijn in deze wereld en met de mensen van wie je houdt.

Douwe Bob won in 2012 de eerste editie van De Beste Singer-Songwriter van Nederland, vertegenwoordigde in 2016 Nederland op het Eurovisie Songfestival, werd twee keer onderscheiden met een 3FM Award, een BUMA Award en drie keer met een Edison. In 2023 vierde hij zijn 10-jarig jubileum en was hij te zien in het tv-programma De Beste Zangers.

Of deze voorstelling een pauze heeft is nog onbekend.

Voorstellingsinformatie

Locatie concertzaal
Starttijd 20:00
Eindtijd onbekend
Pauze onbekend

Prijzen

1e rang
normaal € 32,50
ambassadeurs € 29,25
2e rang
normaal € 32,50
ambassadeurs € 29,25
3e rang
normaal € 27,50
ambassadeurs € 24,75
Tickets

Douwe Bob - Nothing to Lose (Official Video)

Ook interessant voor jou