Wanen Thijs Maas Wanen Thijs Maas

cabaret & comedy

vr 06 jun 2025

Christian van Eijkelenburg

Wanen

Tickets

Pers en publiek zijn het er na Christians spetterende solodebuut over eens: met zijn eigenzinnige en absurdistische stijl blaast hij een frisse wind door het cabaretgenre. En die frisse wind is heerlijk.
 

Nadat Christian ruim zes jaar onderdeel uitmaakte van cabaretduo De Fransse Eijkel (winnaar publieksprijs Amsterdams Kleinkunst Festival 2016) was hij de afgelopen twee seizoenen ook in ons theater te bewonderen met zijn eerste solovoorstelling Drift. Hij kreeg lovende kritieken, ontving het Stijgend Applaus Stipendium 2022 en werd als klap op de vuurpijl genomineerd voor de Neerlands Hoop 2023.
 

Zo’n debuut smaakt naar meer. Daarom bestormt Christian samen met zijn beamer vol zelfgemaakte visuals opnieuw de theaters. In zijn surrealistische en zinnenprikkelende cabaretperformance Wanen versmelten realiteit en verbeelding tot er werkelijk geen touw meer aan vast te knopen is. Reis mee naar een parallel universum vol epische visuele droombeelden, tragikomische figuren, humoristische fantasten, wonderlijke wendingen en gekke elektronische deuntjes. Een theateravond waarbij grenzen vervagen, dromen werkelijkheid worden en de realiteit slechts een illusie blijkt.

 

Of deze voorstelling een pauze heeft is nog onbekend.

Haal je tickets

vrijdag 6 juni

20:30 studio € 19,50
Prijzen
normaal € 19,50
ambassadeurs € 17,55
Tickets

Ook interessant voor jou