T*Agency

T*Agency

T*Agency is een open-minded, eigenwijze en betrokken community. Met een eigen kijk op cultuur, kunst en de wereld om ons heen. De communityleden creëren events die er toe doen, praten mee over wat belangrijk is en ontmoeten elkaar. Nieuwsgierig? Check tagency.nl.

T*Agency, foto: Suzanne Waijers
T*Agency, foto: Suzanne Waijers

Join T*Agency
Jij laat van je horen. Omdat je met een idee rondloopt dat een podium nodig heeft, en je wil leren hoe je dat aan moet pakken. Omdat je onderdeel wil zijn van iets nieuws en creators wil ondersteunen bij het realiseren van hun event. Omdat je like-minded mensen wil ontmoeten en mee wil praten over thema’s die ertoe doen.

Ben je tussen de 18 en 30 jaar? En loop je rond met een plan, vaag idee of wens? Denk je dat je idee past in onze community? Of wil je eerst alleen toffe mensen ontmoeten, je laten inspireren en naar onze Club Meetings komen? Join today! Laat van je horen. Tyrone Tjon-a-Loi en Yasmin Kara staan voor je klaar.

ttjonaloi@schouwburgconcertzaaltilburg.nl
ykara@schouwburgconcertzaaltilburg.nl

T*Agency oprichters Rozemarijn Romein en Tyrone Tjon A Loi
T*Agency oprichters Rozemarijn Romein en Tyrone Tjon A Loi

Schouwburg Concertzaal Tilburg is een MeeMaakPodium en deze talentontwikkeling wordt mogelijk gemaakt door het Fonds voor Cultuurparticipatie.