Avontuur op Dino Eiland Avontuur op Dino Eiland

jeugd & familie

zo 11 mei 2025

Brandweerman Sam Live! (2+)

Avontuur op Dino Eiland

Tickets

Van redden krijgt Brandweerman Sam nooit genoeg... De held van de buurt is terug met een gloednieuw theateravontuur! Samen met het brandweerteam, Mandy en al zijn vrienden komt Brandweerman Sam in actie tijdens de familievoorstelling Brandweerman Sam Live! – Avontuur op Dino Eiland.

Wanneer Professor Pekel een écht oud dino-ei vindt, denkt hij dat er ook andere resten van dino’s op het eiland liggen. Tijd om Brandweerman Sam in te schakelen! Piekepolder Eiland wordt omgedoopt tot Dino Eiland en Brandweerman Sam en het brandweerteam maken zich klaar voor verder onderzoek. Mandy sluit zich aan bij de zoektocht, vastbesloten om het beste nieuwsverslag ooit te schrijven. En na even aandringen mag ook de nieuwsgierige Norbert Puk meedoen aan de zoektocht, samen met de assistent van Professor Pekel. Maar al snel raken die twee in de problemen en komen ze vast te zitten in een eeuwenoude, onontdekte grot! Lukt het Sam en zijn team om Norbert en de assistent van Professor Pekel op tijd te redden?

Maak je klaar voor een heldhaftig avontuur met Brandweerman Sam, Elvis, Jenny, Commandant Staal, Norbert Puk, Mandy en Professor Pekel tijdens deze vlammende voorstelling vol dans, zang, humor, een spannende zoektocht en gewaagde reddingsacties.

Vóór de voorstelling kunnen de kleinsten in de foyer van het theater hun mooiste dino-knutselwerkje versieren in de Brandweerman Sam knutselhoek. Daarnaast nodigt Brandweerman Sam alle jonge bezoekers uit om verkleed als brandweer of misschien wel als echte onderzoeker naar het theater te komen. Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en het brandweerteam natuurlijk naar de foyer voor een uitgebreide meet & greet met leuke foto.

 

Deze voorstelling heeft geen pauze.

Haal je tickets

zondag 11 mei

13:30 schouwburg € 23,50
Prijzen
1e rang
normaal € 23,50
ambassadeurs € 21,15
2e rang
normaal € 21,00
ambassadeurs € 18,90
Tickets

Ook interessant voor jou