coupdeboule & Het Filiaal theatermakers coupdeboule & Het Filiaal theatermakers

jeugd & familie

zo 01 jun 2025

BROKKEJOK (4+)

coupdeboule & Het Filiaal theatermakers

Tickets

Leugens maken brokken. Dat wordt gezegd. Fantaseren is ook een beetje liegen, je verzint allerlei dingen die niet écht zijn, niet 'waar' zijn, niet bestaan. Fantaseren mag altijd. Maar wanneer ben je dan een jokkebrok? Met deze vraag gaat coupdeboule aan de haal.

In een simpele en vindingrijke vormgeving, ontvouwen en ontpoppen zich steeds meer vormen en kleuren. Met het decor wordt ook de muziek steeds gekker, wilder en daarmee vrolijker, tot het speellokaal een andere wereld wordt. Een wereld vol brokken fantasie, in alle soorten en maten. De muziek bij deze familievoorstelling werd (in samenwerking met het Koninklijk Conservatorium Den Haag) gecomponeerd door Delara Navaey.

  • spel Eileen Graham & Katelijne Beukema

Of deze voorstelling een pauze heeft is nog onbekend.

Haal je tickets

zondag 1 juni

15:30 studio € 9,50
Prijzen
normaal € 9,50
ambassadeurs € 8,55
jeugd-abo: 1 kind & 1 volwassene € 0,00
jeugd-abo: 1 extra kind € 0,00
Tickets

Brokkejok is een intiem theateravontuur dat tussen het begin en het einde, of tussen het einde en het begin, of tussen twee eindes of twee beginnen, voortdurend blijft verrassen.

Theaterkrant

Eileen Graham en Katelijne Beukema leggen in hun zeer alerte, fysieke spel een ontwapenend gevoel voor humor aan de dag. Grahams publieksbegeleider is bloedirritant, maar toch voel je sympathie voor haar zichtbare geploeter.

Theaterkrant

Ook interessant voor jou