Stiekem Hooglied Nichon Glerum Stiekem Hooglied Nichon Glerum

toneel

vr 18 apr 2025

TOEAC met Ariane Schluter & Ali Ben Horsting

Stiekem Hooglied

Tickets

‘Ik ga er niet vanuit dat wij samen gelukkig kunnen worden.
Maar als ik dan toch ongelukkig moet zijn met iemand, dan het liefst met jou.’

Hera en Roeland komen stomtoevallig tegenover elkaar te zitten op de veerboot naar Noorwegen. Tijdens de nachtelijke overtocht observeren ze de ander vanuit hun ooghoeken. In hun hoofden tilt de fantasie hen over grenzen, dromen ze groter dan ooit tevoren en raken ze gedurende deze slapeloze nacht in de ban van die mooie onbekende. Een bijna ondragelijk verlangen naar de ander die, wie weet, de verlossing zou kunnen betekenen voor hun beider kleine, ongelukkige leventjes. Durven de reizigers de stap te zetten om deze hoog oplaaiende, stille liefde met elkaar te delen? En waartoe leidt dat?

Accordeonduo TOEAC zoekt voor Stiekem Hooglied de samenwerking met topacteurs Ariane Schluter en Ali Ben Horsting. Ariane, tweevoudig winnares van de Theo d’Or toneelprijs, speelt bij diverse theatergezelschappen en oogstte lof voor haar rol in films als Lucia de B. en Een Goed Leven. Ali Ben was onder meer te zien in films als Moordvrouw en Vlucht HS13. Hij kreeg erkenning voor de toneelvertolking van Eddie Carbone in Van de brug af gezien, maakt zelf voorstellingen en speelt bij diverse theatergezelschappen. TOEAC (Pieternel Bekkers en Renée Berkers) laat stemmen klinken als blazers, strijkers en zangers. De pers schrijft over ‘jaloersmakende vingervlugheid, muzikaal inzicht en een flinke portie lef’. Met de mooiste muziek uit de Barok, Romantiek, hedendaags en tango staan hun programma’s vol contrasten.

  • concept & muziek TOEAC (Pieternel Berkers & Renée Bekkers) spel Ariane Schluter & Ali Ben Horsting regie Ria Marks tekst Peer Wittenbols

     

Of deze voorstelling een pauze heeft is nog onbekend.

Haal je tickets

vrijdag 18 april

20:30 studio € 22,50
Prijzen
normaal € 22,50
ambassadeurs € 20,25
Tickets

Ook interessant voor jou