Abel van Gijlswijk

AABZ ’22 TOUR: Rebranding Anarchisme

20:30 / Studio

Nooit eerder vertoond op aard. Het kapitalisme heeft de planeet verkloot. En we hebben het zelf zover laten komen omdat we niet kunnen geloven in een alternatief. Dat stopt nu met AABZ ’22 TOUR: Rebranding Anarchisme. Binnen het tijdsbestek van een zinderend uur conditioneert de magiër AABZ je met slechts 5648 kraakheldere antwoorden en een gulle hand muzikaal werk. Tot moes, jouw brein. Waarna hij je zal opvullen met gloednieuw gedachtegoed. Garantie op verlossing? 200%. Jij wil wat weten; hij weet het al. Verlicht jezelf. Thuisblijven is medeplichtig zijn.

Over Abel

Abel van Gijlswijk is rapper, zanger, schrijver, acteur, punk-icoon, stijl-goeroe en labelbaas. We kennen hem van zijn werk als Vice-presentator, van zijn band Hang Youth en zijn solo rap-act Abel.

  Of deze voorstelling een pauze heeft is nog onbekend.

  Pepijn Lanen (De Jeugd van Tegenwoordig)
  Punker dan dit krijg je het niet in die stoffige hut van je.
  Henny Vrienten
  Abel heeft iets wat wij allemaal zo’n beetje kwijt zijn geraakt: vechtlust en een wakkere kijk op de samenleving. The last rebel on stage.
  Kasper van der Laan
  Abel bezit de kunst om inhoudelijk raak te schieten en ondertussen ongenadig grappig te zijn. Als ik dit seizoen maar één keer naar het theater kan, dan ga ik naar Abel.